top of page

TRAINSHOT

Trainshot Electronic Training System
- For shooting drills in Live Ammo -


Ammunnan harjoittelun tulevaisuutta jo tänään: Trainshot!
Trainshotin tuotevalikoimaan kuuluu niin elektronisella yksiköllä varustettuja pahvitauluja, elektronisia Airsoft-metallimaaleja kuin elektronisia metallimaaleja ruutiaseille!

DSC03017.JPG

Trainshot Smart Target on kovapanosammuntaan suunniteltu maalitaulu, joka soveltuu erityisesti toiminta-ampujille (IPSC, SRA, IDPA, viranomaiset, ym.). Ei enää paikkatarroja pahviin eikä osumien ihmettelyä pahvista!

Android- ja iOS- Trainshot-sovelluksen lukuisista harjoitteluohjelmista pystyt tehostamaan rataharjoitteluasi, sovellus myös tallentaa suoritukset kehityksesi seuraamista varten. Trainshot-taulut saa yhdistettyä ryhmäksi, jolloin IPSC-stagen tai armeija-tyylisen kissanpolkuammunnan ta vastaavan toiminnallisen ampumasuoritteen luominen onnistuu helposti. Lataat vain Trainshot-sovelluksen sovelluskaupasta ja aloitat ampumisen!

Trainshot_logo 16x9.png
Trainshot Device ja IPS-taulu.jpg

Trainshot lupaa All-in-One -palvelun:
"Trainshotin avulla sinulle jää enemmän aikaa ammuntaan ja sen harjoitteluun ilman tarvetta ratakaukoputken, paikkatarrojen, ajastimen käyttöön tai osumien tuijotteluun taulutasalla!"  -Trainshot Team

Trainshotin elektroninen yksikkö on tehty kestämään käsiaseluodit ja jopa kiväärikaliiperisten (mm. .223/7,62x39/8,6x70) aseiden osumat.

HUOM!

Smart Target pahvitaulut soveltuvat sisäampumaradoille ja ulkoradoille, joissa on taulukatos, mikä estää tauluja kastumasta!

Steel Target etusivu.jpg
DSC03144.JPG

Trainshot-tuoteperheeseen kuuluu muun muassa:
- Trainshot Smart Target -elektroninen yksikkö (lähettää osumadatan älylaitteeseesi)
- Trainshot Smart Target -pahvitaulut
- Long Range Bridge Unit -laajennusosa pitkille ampumaetäisyyksille
(Bridge  Unitin avulla ampumaetäisyyttä aina 1000 metriin asti!)
- Trainshot Smart Steel Targets -metallitaulut (8-12mm AR500 -metallia)
- Trainshot Airsoft-metallitaulut (Airsoft 3-Pack, 3 kpl/paketti).Sotilas- ja poliisiviranomainen: Tauluja on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan (koko, muoto, Hardoxin paksuus).

Tilaa omasi joko verkkokaupastamme osuko.fi tai kysy lisää: info@osuko.fi.
Maahantuoja: OSUKO Ammunta.

bottom of page