top of page

SIMULAATTORIHANKINTA  TAI UUSI AMPUMARATA MIELESSÄ?

Haasteita ammunnan harjoittelussa, laitehankinnoissa tai ampumaratasuunnittelussa?

 

Kokemuksemme, osaamisemme ja kontaktiemme avulla voimme auttaa haasteellistenkin ammuntaan liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Tarjoamme tuotemyynnin ja ohjelmapalvelun lisäksi osaamista muun muassa ampumakinojen suunnitteluun, ampumaratasuunnitteluun (erityisesti sisäampumaradat), ampumasimulaattoreihin ja ammunnan harjoitteluun liittyvissä asioissa.

Ampumaratasuunnittelussamme korostuvat erityisesti interaktiivisuus ja viihteellisyys, konsultoinnissamme verkostoituminen ja kontaktit.

Kontaktimme koti- ja ulkomaisiin ampumasimulaattorivalmistajiin, sisäampumaratojen (ampumakinot ruutiaseille) valmistajiin, maalitaite- ja ampumarataturvalaitteiden sekä ammunnan harjoittelulaitteiden valmistajiin tarjoavat ampumarataprojektien suunnittelijoille apua projektien eteenpäin viemiseen.

Huom!

Ampumarata- tai ampumakinotarjouksen antamista varten tarvitaan yleensä suppea tai laaja esiselvitys. Esiselvityksessä asiakkaalta selvitetään ampumaratakäyttöön tulevat tilat, asiakkaan toiveet ja vaatimukset hankkeelle sekä hankkeen mahdollinen aikataulu, ym.

Esiselvitysten ja konsultoinnin hinta: 125,00 euroa/tunti (alv 0 %).

Ole hyvä ja ota osuvasti yhteyttä tarjouspyyntöä varten:

info (at) osuko.fi tai p. 044 7000 105

 

bottom of page