top of page
Ampumasimulaattorit
 

Ampumasimulaattorien videoista voi valita jokaiselle mieluisan lajin niin haulikkoammunnasta villin lännen ammuntaan kuin sorsan metsästyksestä pomppiviin tauluihin. Vaikeustason voi valita jokaiseen videoon erikseen. Simulaattori sopii erinomaisesti leikkimieliseen kilpailuun!

 

Laseraseet soveltuvat kaikenikäisille. Valittavanasi on kolme erilaista turvallista laserasetta: pistooli, kivääri ja haulikko.

 

Laser-ampumasimulaattoria varten tarvitaan n. 2-3 metriä leveä ja n. 5 metriä pitkä tila normaalilla huonekorkeudella. Simulaattori ei tarvitse pimeää tilaa, mutta tilan hämärtämismahdollisuus parantaa videotykin tuottamaa kuvaa. Simulaattori tarvitsee toimiakseen myös verkkovirtaa. Ampumasimulaattori on täysin turvallinen ampumalaite, jossa laukaus- ja muut äänet tulevat kaiuttimista, ammunta toteutetaan laseraseilla valkokankaalle. Erillisiä kuulon tai näönsuojaimia ei tarvita.

Huom! LASER SHOT -ampumasimulaattorin projektori mahdollistaa reilusti lyhyemmän ampumaetäisyyden kuin muut simulaattorit!

Noptel - optinen ammuntalaite

Speden speleistä tuttu optinen ampumalaite Noptel on täysin turvallinen ja sisätiloihin soveltuva laite ammunnan harjoitteluun ja leikkimieliseen tarkkuuskilpailuun! Optisen ampumalaitteen voi valita tarkkuusammuntaan soveltuvan ilmapistoolin tai rekyylitoimisen Airsoft-aseen kanssa. Optiseen ampumalaitteeseen voi tutustua tarkemmin Noptel-sivulla.

 

Optisen ampumalaitteen tilatarve sisätiloissa: 1 m (leveys) x 5-10 m (pituus), verkkovirta tarvitaan myös. Erillisiä kuulon tai näönsuojaimia ei tarvita.

Dynaaminen ammuntapaketti

Osumasta reagoivat maalitaulut ja laserpistooli! Ensimmäisellä osumalla käynnistyy ajanotto. Seuraavaksi sammutetaan nopealla ammunnalla osumasta sammuvat viisi (5) valotaulua. Lopuksi ammutaan ensimmäisenä ammuttuun tauluun ajanoton pysäyttämiseksi. Kisan päättyessä verrataan aikoja ampujien kesken. Se, jolla on pienin aika, voittaa!

Tilatarve pieni. Halutessa ammuntapistettä voi kasvattaa niin, että ampuja joutuu siirtymään ampumapaikasta toiseen kellon käydessä armottomasti! Laserpistooli toimii akulla, taulut AAA-paristoilla. Erillisiä kuulon tai näönsuojaimia ei tarvita. Pakettiin kuuluu yksi laserpistooli, yksi ajanottoon soveltuva taulu ja viisi muuta maalitaulua.

Tässä Youtube-video paketista: https://youtu.be/wcfTBtF6tXc

Kysy myös muista viihdeammuntapaketeistamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

OSUVAT AMPUMALAITTEET
- turvalliseen ja viihteelliseen ohjelmapalveluun!

bottom of page