top of page

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste (päivitetty 3.2.2022)

 

Rekisterinpitäjä

Osuko Services Oy

Puroilantie 40

91410 Jokirinne

Puhelin: 044-7000105

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Antti Jokinen (info@osuko.fi)

 

Rekisterin nimi

Osuko Services Oy:n asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Osuko Services Oy:n (Osukoshop-verkkokauppa) asiakkaaksi, ostanut verkkokaupasta tavaraa ja/tai osallistuu Osuko Services Oy:n järjestämään ampumakoulutukseen ja/tai ruutiaseilla toteutettavaan ohjelmapalvelutilaisuuteen.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Osuko Services Oy:n asiakasrekisterin ylläpitämisessä, laskutustietojen tallentamisessa, lakisääteisessä patruunakirjanpidossa sekä asiakasviestinnässä ja aseiden käyttöön koulutettujen tietojen tallentamisessa. rekisteriä käytetään lisäksi yrityksen verkkokauppa- ja muiden asiakkaiden tilausten arkistoinnissa ja käsittelyssä sekä asiakassuhteiden hoitamisessa. Tietoja voidaan käyttää Asekonsultti Antti Jokisen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemmin kohdennetun sisällön tuottamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

Osuko Services Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse info (at) osuko.fi tai rekisterinhoitajalle.

 

Rekisterin tietosisältö

Ruutiaseilla toteutettuihin tilaisuuksiin osallistuneiden rekisterin sisältämät tiedot:

- Etu- ja sukunimi

- Syntymäaika

- Postiosoitetiedot

- Ampumakoulutuksessa henkilön tunnistamisen todentamiseksi käytetty tietolähde ja allekirjoitus.

Rekisteri voi sisältää vapaaehtoisesti annettuja tietoja: sähköpostitiedot, harrastaneisuus asealalla sekä annetun koulutuksen tiedot.

 

Verkkokauppaa varten pidettävän rekisterin sisältämät tiedot:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero

- Tiedot käsitellyistä tilauksista

- Tilausten Postin seurantatiedot

 

Rekisteritietojen säännönmukaiset tietolähteet

Ruutiaseilla toteutettuun tilaisuuteen osallistuneet henkilöt ovat luovuttaneet tietonsa itse omalla suostumuksellaan.

 

Rekisteritietojen säännönmukainen luovutus

Osuko Services Oy:n asiakasrekisteri on tarkoitettu vain yrityksen sekä poliisiviranomaisten käyttöön.

 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jokaisella Osuko services Oy:n asiakkaalla on oikeus pyytää yritykseltä omia rekisteritietojaan. Tietoja ei anneta puhelimitse. Tiedot voidaan antaa henkilökohtaisesti, kun henkilöllisyys on todennettu tai lähettämällä tiedot asiakkaan ruutiaseilla toteutetussa tilaisuudessa antamaan sähköpostiin. Muiden asiakkaiden tietoja ei anneta.

bottom of page