top of page

AMPUMASIMULAATTORIT

Laser Shot -ampumasimulaattorit
Laser Ammo (USA)
Laadukas, monipuolinen ja todella helppokäyttöinen Laser Shot -ammunta- ja metsästyssimulaattori SimRange -kamera/projektoriyhdistelmällä, soveltuu vaivattomasti niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Laser Shot on yhdysvaltojen viranomaisten laajasti käyttämä simulaattorivalmistaja. Laser Shotin ammuntasimulaatiot erittäin toiminnallisia. Valittavana on lukuisa määrä practical- ja muita steel target -lisäosia. Metsästysammuntaan löytyy niin opetuslisäosaa (Hunter Educator ja Virtual Hunting HD) kuin interaktiivisia ja viihteellisiä metsästysammuntoja (American Singles, Five Stand, sorsa, peura, villisika, kyyhky, ym.) Laser Shot-tilauksen yhteydessä on tilattavissa myös laseraseet (pistoolit, kiväärit, haulikot). Laser Shot SimRange-projektori mahdollistaa ERITTÄIN lyhyen ampumaetäisyyden, joten tilatarve jää todella pieneksi muihin vastaaviin simulaattoreihin verrattuna! Mahtava paketti toiminnalliseen ammuntaan koti-, yritys- ja seuratiloissa!

 

Tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden tilaamiseksi ota suoraan yhteyttä:
info(at)osuko.fi tai puh. 044 7000 105.

Tutustu lisää LASERSHOT-sivulla (klikkaa sivulinkkiä).

92c01ac8-3766-4ee9-b4f4-4538087dd3dc_edited.png

Laser Ammo Smokeless Range -ampumasimulaattori
Laser Ammo (USA/ISR)
Laser Ammon Smokeless Range -ampumasimulaattori toiminnallisine lisäosineen soveltuu erinomaisesti niin koti-, yritys- kuin ampumaseurakäyttöön! Smokeless Range -simulaattori sisältää 10 erilaista ampumasimulaatiota/-peliä, joilla hupi ja harjoittelu onnistuvat osuvasti! Smokeless Range lisäpakettivalikoimasta  voi valita erilaisia toiminta-ammuntaan soveltuvia tai metsästysaiheisia lisäpaketteja, joilla simulaattorista saadaan peruspakettia monipuolisempia ja viihdyttävämpi! Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorihankinta on hyvin kustannustehokas, tarvitset lisäksi vain omiin aseisiisi sopivat laserpatruunat (suositus IR = infrapuna). Tehokas vaihtoehto on 1 kpl 9mm IR-patruuna ja aseisiin sopivat adapterit (esim. 12G haulikko, .223, .308, 30-06).
 
Laser Ammon Smokeless Range -simulaattorin lisäpaketteineen voit hankkia suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi) tai ottamalla yhteyttä: info (at) osuko.fi.

LaserSniper -ampumasimulaattori
LaserSniper (NL)
LaserSniper -ampumasimulaattori viihteelliseen käyttöön. Edullinen LaserSniper sisältää 13 erilaista ampumasimulaatiota/-peliä, joilla viihteellinen ammunta on taattu, miksei harjoittelukin! LaserSniper-paketti sisältää osumailmaisinkameran, yhden kevyen laserkiväärin ja ladattavan ohjelman. Ammuntaa varten tarvitaan tietokone, johon ohjelma ladataan sekä projektori ja valkokangas/valkoinen seinä.

LaserSniper -simulaattorin voit hankkia suoraan verkkokaupastamme (osuko.fi) tai ottamalla yhteyttä: info (at) osuko.fi.

SimWay Hunt -metsästyssimulaattori
SimWay (SWE)
Suosittu SimWay Hunt -metsästys-/ampumasimulaattori saatavissa myös meidän kauttamme. Pyydä tarjous toivotusta kokonaisuudesta. Haluamasi kokonaisuus voi sisältää laajan ammuntavalmiin laitepaketin aseineen, infrapunapatruunoineen valkokankaineen tai suppeamman paketin, joka voidaan räätälöidä tarpeenne mukaan. SimWay tarjoaa simulaattoreita myös golfin harrastajille.

Kysy lisää tai pyydä tarjous osoitteesta: info (at) osuko.fi.

Ampumasimulaattorit ruutiaseille

Tosielämän metsästystilanteesta seuraava? Oikeaa metsästystilannetta vastaava, mutta sisätiloissa?! Tässäpä ratkaisu: Ampumakino ruutiaseille!

Yhteistyömme tunnettujen saksalaisten simulaattorivalmistajien kanssa mahdollistavat ampumakinojen (sisäampumasimulaattori ruutiaseille) tarjoamisen teille, joilla on halu

- tuottaa asiakkaille tavallisesta poikkeavia ammuntaelämyksiä sisäampumaradalla

- tarjota viranomaisille turvallinen interaktiivinen kovapanosharjoittelupaikka tai

- mahdollistaa asiakkaille tulevien metsästyskohteiden ammunnan harjoittelu!

Ruutiasesimulaattoria/ampumakinoa saa laajennettua uusien videoiden/ammuntaskenaarioiden avulla erittäin laajaa asiakaskuntaa palvelevaksi.

Ruutiaseilla ammuttavan ampumasimulaattorin (ampumakino) lähtöhinta ei ole pienimmästä päästä, joten käyttötarkoitus ja rahoitus on hyvä olla selvänä. Peruspaketti sisältää täydellisen laitteiston asennuksineen, 25 ammuntaskenaariota ja 50 metsästysvideota todellisista luonnossa tapahtuvista metsästystilanteista. Viranomaisharjoittelun ammuntaskenaarioita on tilattavissa lukuisa määrä, samoin kuin muita toiminnallisia ammunta- ja metsästysvideoita.

Ole hyvä ja ota osuvasti yhteyttä, jos suunnitelmissanne on ampumakinon rakentaminen. Autamme radan toteuttamisessa aina suunnittelun alkutaipaleesta osuvaan lopputulokseen!

Katso esimerkki villisian metsästyksestä .308 kal Blaser-kiväärillä saksalaisessa ampumakinossa painamalla TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Yhteydenotot: info(at)osuko.fi tai puh. 044 7000 105

bottom of page