top of page

MANTIS

MANTIS -ammunnan harjoittelulaitteet

Mantis Shooting Performance System

Nämä ne ovat PRO! Mantis ammunnan harjoittelulaitteet monipuoliseen ammunnan harjoitteluun! Olitpa sitten Practical-, SRA-, IDPA-, AIPSC-, skeet- tai trap-ampuja, jousiampuja, poliisi tai muu viranomainen tai sitten omaksi ilokseen ampuva harrasteampuja, Mantis-harjoittelulaitteiden avulla tehostat harjoitteluasi helpommin kuin uskotkaan! Mantikset voidaan asentaa pistooliin, kivääriin (ml. RK/AR), haulikkoon ja jouseen!

Vertailun helpottamiseksi: MANTIS VERTAILUTAULUKKO

1.   MANTISX

Mantis-tuoteperheen ensimmäisenä ilmestynyt harjoittelulaite mittaa ampumasuorituksestasi erityisesti kahta kolmesta tärkeästä osa-alueesta: pitoa ja liipaisua. Voit harjoitella laitteella missä tahansa, kuten kotona kuivaharjoitteluna tai ampumaradalla kovilla patruunoilla (Live fire, max .50 kal). Pääasia on, että keskityt hyvään pitoon ja liipaisun puhtauteen, kuten tarkassa ammunnassa yleensäkin! MantisX:n erona muihin malleihin on ruuvikiinnitys ja laitteen rungon leveneminen kiinnityksen helpottamiseksi esim. Steyrin piipun kehykseen tai muuhun kuin Picatinny-kiskoon.

Jos et ole varma aseen kiskon soveltuvuudesta kiinteä-levyiselle X2-X10:lle, niin MantisX voisi säädettävän kiskonleveyden ansiosta olla sinulle soveltuva vaihtoehto!

2.   MANTIS X2

Mantis-tuoteperheen "kevytversio", ulkoisesti X3-X10 kaltainen laite. Mantis X2 soveltuu vain kuivaharjoitteluun tai harjoitteluun Airsoft-aseilla, ei harjoitteluun kovilla patruunoilla.

3.   MANTIS X3

Mantis X3 tarjoaa ampujalle reaaliaikaisen mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan ja analysointiin. X3 on menestyksekkään MantisX:n parannettu versio ja kolmen vuoden tuotekehityksen tulos. X3 on perin pohjin uudistettu MantisX, aina muotoilua ja ohjelmistoa myöten. Alkuperäiseen MantisX:än verrattuna X3 on kooltaan 40 % pienempi ja 60 % kevyempi. Lisäksi X3:n akun kesto on kolme kertaa pidempi ja tiedonsiirtokyky nelinkertainen edeltäjäänsä verrattuna. X3:n uudistettu profiili ja kekseliäs lukitustekniikka mahdollistavat entistä laajemman yhteensopivuuden erilaisiin asekoteloihin! Jos kaikki X10:n ominaisuudet eivät ole sinulle välttämättömiä, niin Mantis X3 on varmasti hyvä vaihtoehto!

4.   MANTIS X7

Mantis X7 tarjoaa haulikkoampujille reaaliaikaisen mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan, analysointiin ja taltiointiin. X7:n tuotekehitykseen ovat osallistuneet maailman parhaat skeet- ja trap-ampujat sekä Yhdysvaltojen armeijan tarkka-ampujayksikkö. Ennennäkemätön palaute- ja analysointikyky auttavat jokaista urheiluampujaa kehittymään nopeammin ja harjoittelemaan entistä johdonmukaisemmin.

5.   MANTIS X8

Mantis X8 on jousiampujille kehitetty versio.

6.   MANTIS X10 Elite

Mantis X10 (Elite) monipuolisista ominaisuuksista nauttiville! Menestyksekkään MantisX:n jälkiä seuraava X10 tarjoaa todellisille huipulle tähtääville ampujille entistä paremman mahdollisuuden ampumasuorituksen seurantaan ja analysointiin. Mantis X10 mahdollistaa analysoinnin, joka ei ennen ollut edes mitattavissa! Aseen lauetessa ja rekyylin heilauttaessa asekättä, X10 kykenee mittaamaan aseen liikkeen lisäksi myös ampujan rekyylin hallintakykyä. Tämä ominaisuus auttaa ampujaa muun muassa kehittämään rekyyliä vähentäviä ampumatekniikoita.

7.   MANTIS BLACKBEARD

Infrapuna-, Red laser- ja laserittomat mallit! Mantis Blackbeard muuttaa Arskasi (AR-15) sähkötoimiseksi harjoitteluaseeksi käden käänteessä - tai paremminkin piipun käänteessä! Mantis Blackbeard koostuu kahdesta osasta: elektroniikan sisältävästä luistista ja lipasakusta. Mantis Blackbeard mahdollistaa laukaukset ilman manuaalista lataamista ja soveltuu myös simulaattoriammuntaan. Akun kesto jopa 100000 laukausta!

 

8. MANTIS LASER ACADEMY TRAINING KIT

Mainio harjoittelupaketti ((sovellus (Android ja iOS), tripodeja ja "Smart target" -tauluja)), jonka avulla voit käyttää kännykkääsi web-kamerana ja harjoitella seinällä oleviin "Smart target" -tauluihin. Sovelluksessa useita harjoitteita, joista osa avautuu vasta Mantis Laser Academy Training Kitin TAI Mantis Blackbeard -kuivaharjoittelukoneiston hankinnan yhteydessä.

Tsekkaa video tästä Mantiksen uudesta Auto-Resetting Triggeristä täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=g-xVAnuP3Kk&t=40s

MANTIS-laitteet soveltuvat

- kuivaharjoitteluun,

- airsoft-aseilla harjoitteluun

- jousiammuntaan SEKÄ

- kovapanosammuntaan, valmistajan mukaan aina .50 kaliiperiin asti!

"Train smarter, train better, train with Mantis."

Ilmainen sovellus Google Playsta tai Apple Storesta! Lataa sovellus ja tutustu siihen, vaikka sinulla ei olisikaan vielä omaa Mantista.

Harjoittelun tueksi: Lipaskisko tai piippuadapteri! Lippaan pohjaan tai muuhun kohtaan kiinnitettävä Universal-kisko tai asekohtainen adapteri Mantiksen kiinnitystä varten. Lipaskisko mahdollistaa muun muassa vetoharjoittelun suoraan aseen kotelosta.

Meiltä löytyy myös Mantis-pistoolikotelo Glockille!

Lisää kiskoja ja adaptereita verkkokaupassamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info (at) osuko.fi

Valikoimassamme myös Recover Tactical -piippuadaptereita ja Pink Rhino-laserpatruunoita.

Mantis X3 kuva.JPG

MANTIS

X2 X3 X7 X8 ja X10 Elite

MantisX ja X3 kuvassa.JPG

MANTISX ja  X2/X3/X7/X8/X10 kokoero

MANTIS-tuoteperhe:

Tehokkaat laitteet erityisesti ammunnan harjoitteluun pistoolilla, kiväärillä, haulikolla ja nyt myös jousella!

 

HUOM!

Jos aseestasi puuttuu varustekisko, niin lipas- tai piippukiskolla saat Mantiksen kiinnitettyä!

Huom! Meillä myös Recover Tactical -tuotemerkin Picatinny-kiskomoduleita esim. Glockiin!

Adaptereita ( Mount Rail ) on erilaisia. Tässä joitakin varastotuotteitamme:

​​​- Beretta 92FS/M9

- BR7 -piippuadapteri

- Competition Air Pistol (ilma-aseisiin)

- Glock Double Stack

- Sig Sauer P226

- STI 2011

- Universal -picatinnykisko

- Wilson Combat 1911 9mm

- Wilson Combat 1911 45 kal.

Lähetä viesti Yhteydenotto-lomakkeella ja tee tilaus tai tilaa suoraan verkkokaupasta!

Mantis_Blackbeard_aseessa.jpg
bottom of page