top of page

MUITA AMMUNNAN HARJOITTELULAITTEITA

Tältä sivulta löydät joitakin ammunnan harjoittelulaitteita, joita olemme maahantuoneet, mutta joita toimitamme tällä hetkellä vain asiakkaan pyynnöstä.


KINETIC -ampumasuorituksen seuranta- ja analysointilaite
Kinetic Shooting Gear
- The most advanced shooting motion analyzer

Ampumasuorituksen uudenlaiseen analysointiin tarkoitettu laite kaikille ampumalajeille! Skeet, Trap, Practical, tarkkuus- ja muut ammuntalajit, nyt löytyy laite suorituksen puhtaaseen harjoitteluun ja analysointiin aseesta taaksepäin! Perinteiset harjoittelulaitteet mittaavat tyypillisesti aseen pitoa, liipaisua ja tähtäämistä - Kinetic puolestaan käden liikettä ampumasuorituksen aikana.

​TRACE 10 -optinen ammunnan harjoittelulaite

 

Trace Shooting Training System

Erittäin kevyt (30 g) laite ammunnan perusteiden harjoitteluun! Soveltuu erityisesti harjoitteluun säiliöllisillä ilma-aseilla ja aseilla, joihin piippu-kiinnitys on mahdollista.

 

Ampumaetäisyys kolmesta (3) metristä 50 metriin asti ilman lisälaitteita. Aseen, tietokoneen ja Trace 10:n lisäksi tarvitaan vain taulu, johon tähdätä. Trace 10:llä on mahdollista ampua .22 kaliiperin ruutiaseilla (GEN II 9mm), mutta parhaiten se soveltuu kuiva- tai ilma-aseharjoitteluun 3-10 metrin etäisyydelle. Järjestelmäyhteensopivuus: Windows: Vista, 7, 8 and 10.

Mallit: Trace 10, Trace 10 GEN II

​​Traceen voit tutustua YouTubessa:

https://www.youtube.com/channel/UCZnY_G4eP_G8RZc5CsvAGRw/videos

MITTEO -ammunnan harjoittelulaite
Mitteo Training device for Air Rifle shooters

Kameratekniikkaan perustuva luotiammunnan mahdollistava ilmakiväärille suunniteltu ammunnan harjoittelulaite. Mitteo lähettää osumat langattomasti älypuhelimeen tai tabletiin. Osumat ja harjoittelun voi tallentaa pilvipalveluun niin, että esimerkiksi valmentaja voi tarkastella ja analysoida niitä olematta läsnä harjoituspaikassa. Mitteon kehitystiimissä on ollut mukana myös tsekkiläinen olympiatason kivääriampuja Radim Novak.

Lisää Mitteosta valmistajan kotisivuilta osoitteesta: www.mitteo.com

Kuvat: Traceshooting.com

bottom of page