top of page

OHJELMAPALVELU

OSUVAA VIIHDETTÄ!

Turvallista ja viihteellistä ammunta-aiheista ohjelmapalvelua! Ampumasimulaattorit ja ammunta-aiheiset laitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin - perille tuotuna/toimitettuna!

Huom! Pienelle porukalle osuvaa viihdettä tarjolla myös pienessä toimipisteessämme Muhoksen Jokirinteellä!

(Porukan koko 4-8 henkilöä, ammunnan kesto ja laitekokonaisuudet sovittavissa.)

Viihteellinen simulaattoriammunta ja muut osuvat ampumalaitteemme tarjoavat osuvia elämyksiä ja mieleenpainuvia kokemuksia! Toteutamme tilaisuutenne viihteelliset ja elämykselliset hetket interaktiivisilla ja turvallisilla ampumasimulaattoreilla, laseraseilla ja elektronisilla maalitauluilla sekä optisilla ampumalaitteilla.

5D3_6822.jpg

Ohjelmapalveluun tarjolla muun muassa:

 

1) LaserSniper -ampumasimulattori

- metsästys- ja viihdeaiheinen laserampumasimulaattori, aseina laserhaulikko, laserkivääri ja laserpistooli

2) LASERSHOT SimRange -ampumasimulaattori

- toiminta-ammuntaa (Practical, IPSC) parhaassa muodossa! Kymmeniä stagea/ampumaskenaarioita, aseina laserpistooli, -haulikko ja -kivääri

3) Dynaaminen ammuntapaketti

- toiminnallinen, mutta turvallinen ampumapaketti, jolla saat luotua tapahtumiisi helposti toiminnallisen kilpailun, käytössä laserpistooli ja elektroniset valotaulut

4) Noptel -optinen ammuntapaketti

- tarkkuusammuntapaketti, jota jo Speden speleissä ihasteltiin. Useita asevaihtoehtoja, mm. ilmapistooli

5) MantisX -ampumapaketti

- helppokäyttöinen ammuntapaketti aseineen

- sovellus älylaitteessa, tulos syntyy aseen vakaana pitämisen ja liipaisun puhtauden perusteella.

Dynaaminen ammuntapaketti pikkujouluissa.jpg

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakas- tai messutapahtuma, virkistyspäivä tai TYHY-päivä, häät, synttärit, pikkujoulut, polttarit tai jokin muu tilaisuus, ampumalaitteemme tarjoavat niihin osuvan ja viihteellisen elämyksen. Metsästysaiheisen ammunnan tai tarkkuusammunnan avulla leikkimielinen kisailu onnistuu helposti!

Ampumalaitteet sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, eikä osallistumiseen tarvita aiempaa kokemusta ampumisesta. Ampumasimulaattorien metsästysaiheisista ammuntavideoista löytyy varmasti jokaiselle se oma suosikki, joka innostaa ampumaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla voimme tarjota osallistujille elämyksiä ja ampuvalle ryhmälle lisää yhteishenkeä.

Archeus_LsSni.jpg

Simulaattoriammunta ja muut ampumalaitteet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä, eivätkä ne edellytä edes kuulon suojausta. Viihteellisessä ohjelmapalvelussa käytettävät laser-aseet ja ilma-aseissa käytettävät optiset ammunnan harjoittelulaitteet eivät aiheuta vaaraa niiden käyttäjille eikä niillä voi vahingoittaa muita ihmisiä. Laitteet on helppo tuoda haluttuun paikkaan ja niiden pystyttäminen vie vain hetken.

Katso esimerkkivideo dynaamisesta ammunnasta TÄSTÄ.

Tilaukset:

info (at) osuko.fi / puh. 044 7000 105

bottom of page