top of page

ECOAIMS

ECOAIMS -urheiluammuntatuotteet

 

Turvalliset ja laadukkaat Ecoaims-aseet ja maalitaulut tilattavissa meiltä!

Ecoaims-tuotteet ovat näkyvä osa maailmalla erilaisissa ampumahiihto-, nykyaikainen viisiottelu- (Pentathlon), World Obstacle-, Laser Run-, X-Run- ja Ninja -tapahtumissa. Ecoaimsin laseraseet ovat UIPM-sertifioituja ja esimerkiksi Ecoaimsin P3EXP -laserpistooli on World Obstacle liiton hyväksymä virallinen tuote.

Ecoaims -tuotteiden avulla on mahdollista luoda esimerkiksi koululaisille turvallinen ja viihteellinen keskittymistä kehittävä yhteinen elämys. Ecoaims -tuotteiden hankinnalla koulut, yhdistykset ja yhteisöt voivat kehittää itselleen sopivia kilpailuja ja nuorille virikkeellisiä tapahtumia muiden liikunnallisten lajien rinnalle. Mikä olisikaan sykähdyttävämpää kuin oman koulun kisailutuokio ampumahiihtoa jäljitellen - leikkimielisesti ja turvallisesti! Huom! Laadukkaita Ecoaims-ampumalaitteita myös näkörajoitteisille.

Monipuolisesta Ecoaims-tuoteperheestä löytyy vaihtoehto useimpiin ammuntatarpeisiin. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä sinulle/teille soveltuva ampumalaitekokonaisuus!

Kivääri_kokomustana.jpg

Ecoaims-kiväärit saatavana myös kokomustana.

Harjoitteluun ja osuvaan viihteeseen esimerkiksi kuvassa näkyvä Eko-Aimsin optinen pistooli P3-E. näyttölaite E-Di3 ja elektroninen viiden (5) taulun ampumahiihtotaulu ELT-430 sekä elektroninen taulu TAR-100.

Lähetä viesti Yhteydenotto-sivulla ja kysy lisää!

EA P3EXP kuva.JPG

Kuva: Ecoaims Oy. P3EXP-laserpistooli

bottom of page