top of page

EI SAATAVILLA.

 

SCATT - ampumasuorituksen analysointi- ja harjoittelujärjestelmä

 

EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ MEIDÄN KAUTTAMME.

 

Monipuolisen SCATT-tuoteperheen osuvat harjoittelulaitteet myös meiltä!

Tutustu valikoimaan, valitse tarpeisiisi soveltuvat laitteet ja tee osuva tilaus!

Tältä sivulta löydät kolme suosituinta SCATT -ammunnan harjoitelulaitetta. Mikäli jokin muu SCATT-tuote kiinnostaa sinua enemmän, ota yhteyttä. Kaikkiin SCATT-tuotteisiin voi tutustua valmistajan sivuilla osoitteessa: www.scatt.com.

SCATT BASIC (kuvat alla). Basic on yksinkertaistettu ammunnnan harjoittelulaite, joka soveltuu erinomaisesti ilma-aseharjoitteluun, ampumakoulujen harjoittelulaitteeksi ja tapahtumiin toimintapisteiden ampumalaitteeksi. SCATT BASIC näyttää seurantaviivan ja osuman, mutta ei analysointiominaisuuksia, jotka löytyvät muista SCATT-tuotteista.

Basic_edestä
Basic takaa
Basic ja varusteita
Basic pakkaus
Basicin näyttö
Scatt muistitikku

SCATT MX-02 (kuvat alla) mahdollistaa harjoittelun sekä ilma-aseilla että ruutiaseilla (max .308 kaliiperi). SCATT lupaa laitteen tarkkuuden riittävän jopa 1000 metriin asti!

MX02 takaa
MX02 ja varusteita
MX02n varusteita
MX02 patch
MX02 laatikko
Scatt muistitikku

SCATT MX-W2 (kuva alla) mahdollistaa harjoittelun sekä ilma-aseilla että ruutiaseilla (max .308 kaliiperi) - JA HUOM, LANGATTOMASTI!
SCATT MX-W2:een saatavilla myös Scatt Expert app -Android-sovellus. Tilaa MX-W2 ja lataa Expert puhelimeesi tai tabletiisi!
 

MX-W2.png

SCATT

bottom of page